5-års discokalas

Hej igen!

Måste bara skriva och berätta att det har varit fullt hus hela helgen i bygdegården! Och så fint det har varit där med dukade bord, dansande barn, goda och magiska tårtor m.m.

Det hela började på tordagen den 11/10 då Mirja och Malin bestämde sig för att rensa upp i bygdegården inför allt kalasande. Och rensa och städades det gjordes det verkligen!! Så nu har bygdegården en helt annan lyster invändigt och det behövdes verkligen, om inte annat märkte vi det när vi tömde ur skurhinken! De sattes även upp nya lampor och blommor i fönstrena samt lyktor på väggarna.

Sen på Lördagen den 13/10 var det dax för det första kalaset och denna gång var det Mirja och Martins dotter Dalia som fyllde 5 år och det skulle firas med disco, hade hon själv bestämt. Sagt och gjort, discokulor hängdes upp, borden dukades, discoälva hittades och musiken riggades. På kvällen var det en trött och nöjd tjej som gick och la sig och även en och annan förälder 🙂

Discoälvan ”Dingading” (Tingelings kusin) kom på besök och såg till att tempot på dansgolvet ökade ytterligare ett snäpp!

Det här inlägget postades i Bygdegården. Bokmärk permalänken.