Gästbok

Välkommen till vår gästbok!

12 Kommentarer på Gästbok

 1. maj-lis jonsson skriver:

  Hej.
  Har försökt sätta in pengar, för svannäsmössan, på ert bankgiro, men får svaret att kontot inte existerar. Är det fel kontonummer eller?
  Maj-Lis

 2. Mirja skriver:

  Hej Maj-Lis! Bangironr är 5547-8663. Testa igen om det bara är en inställning eller ett val som blivit fel.. Hör av dig till mig igen annars!

  • maj-lis jonsson skriver:

   Vilken bank, Swedbank funkar ej. någon annan bank?

   • maj-lis jonsson skriver:

    nu har jag löst problemet. pengar skickade så de dras från mitt konto 27/6. Hoppas det går bra. Skicka mössan med Katrin.

 3. Laila Jonsson skriver:

  Vilken fin och händelserik hemsida ni har, det är första gången jag är inne och kollar men det kommer absolut att bli fler gånger.

 4. Sonja Lindmark Jonsson skriver:

  Hade nog aldrig kunnat drömma om att jag skulle vara med på ett triathlon och att det första skulle vara i Svannäs. Härlig dag med massor av solsken och värme!
  Tack för att ni ordnat, donat och fixat allt runt omkring.
  Kram

  • admin skriver:

   Tack för att du ville komma och vara med Sonja! Mycket bra kämpat i vattnet! Håller med om att det var en supertrevlig dag och hoppas att vi ses nästa år igen!

 5. Lennart Fjellman skriver:

  SÖKES: Intresserade till posten som Ordförande, inför kommande årsmöte. Anmäl intresse till Valberedningen / Lennart Fjellman

 6. Pia skriver:

  Undrar om den Erik Pålsson, vars jordkällare finns avbildad i byaboken, kan vara Pål Erikssons (f. 1789) far ? I så fall är det min mormors farfars morfars far och det gör det givetvis intressant med ett köp av boken

  • Rose-Marie Fransson skriver:

   Hej! Kontakta gärna Gunnar Fransson tel 073-2705787 så får du svar på din fråga. Han ombesörjer även försäljning av boken.

 7. BENGT ENGSTEDT skriver:

  Hej! Jag är intresserad av att köpa Svannäsboken, som ska bli en present till min syssling Dwayne Radke o hans fru, som bor i Alberta, Kanada och som kommer till oss i Sverige för att se varifrån de härstammar.
  Dwayne är dotterson till Hanny Hansson f 1898 som emigrerade med sin far Adam Amandus Hansson o mor Eva Lovisa Henriksdotter, från Svannäs 1905.
  Vi vet inte ännu om vi kan ta oss ända upp till Vilhelmina, men hoppas det.
  Mycket tacksam för en rad om vilket konto jag ska sätta in pengar på. Min fulla adress är Bengt Engstedt, Tolagsgatan 5 lgh 1603 Nyköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *