Julstämning i gårdskyrkan

alla_50e4a86ce087c36cb7daec25
Det har i och för sig gått några dagar sedan Familjen Karlssons kyrka fylldes till bredden, både av besökare och undersköna stämmor som vittnade om den jul som varit och det nyår som då stod för dörren. Jag vill ändå försöka dela med mig av den härliga stämningen genom dessa bilder som min fasters man, Tommy Mikaelsson, tog under kvällen.
     Ann-Sofie Elveljung inledde och avslutade kyrkokvällen på ett sätt som jag uppfattade spred en känsla av värme och välbehag bland besökarna. Karolina Lif och Barbro Lindfors bjöd på underbara toner, både genom sin sång och sitt orgelspel. Systrarna Marja och Kristina Klemetsson sjöng så fint att ögonen stundtals fylldes med tårar och hur Joel Karlssons talanger berör har väl knappast någon kunnat undgå.
Gunnel hade bakat fantastiskt goda bullar som alla besökare fick avnjuta tillsammans med en varm kopp kaffe innan de vände hemåt igen och när jag och mamma promenerade hem, konstaterade vi att antalet kyrkobesökare i Vilhelmina torde ha ökat en hel del tack vare Lalle och hans familj!
2012-2013_024_50e4a8cb9606ee4ab6f31aad
marja_och_kristina_50e4a9009606ee4a731aafdf
Det här inlägget postades i Arrangemang, Svannäs gårdskyrka. Bokmärk permalänken.