Rapport från fisketävling

2014-04-12 14.09.00(Kommer inte överens med wordpress och lyckades inte få in både text och bild i samma inlägg. Ber om ursäkt för detta!/Anna)

Lördagen den 12 april var det då dags för den årliga kampen mellan Lövliden och Svannäs i fiske. På Insjöns is hade ett trettiotal tävlanden samlats med hopp om god fiskelycka. Storfiskaren Roffe Bergqvists utsikter om fisket var dock inte särskilt höga och som tröst kunde han säga att det verkar likadant överallt, såväl i fjället som nere i låglandet. Det verkade också trögt till en början, men efter en stund började det nappa både här och var. Flest fiskar lyckades Kari dra upp och bland hans fångst fanns abborre, sik och mört. Ingen lyckades dock komma högre i vikt än Jörgen med sin storabborre. På andra plats kom Kari och tredje platsen togs hem av Svenne som även han fick en fin abborre.

Trots att flera barn tappert kämpade och höll ut tiden lyckades inte någon av dem dra upp någon fisk. Som tur var bjöds det på godispåsar och en hel massa lek som bidrog till god stämning ändå.

Och eftersom det här är vår hemsida kan vi med glädje meddela att Svannäs vann fajten mellan byarna. Heja Svannäsbygden – vi är bäst!

Tack till vår trogna sponsor Micke och OKQ8 för godispåsar!

Det här inlägget postades i Allmänt, Arrangemang. Bokmärk permalänken.