Surströmmingsfest 2014

Under fredagskvällen den 22/8 samlades ett 30-tal bybor i bygdegården för att avsmaka årets surströmming (alternativt Sibyllas långa burkkorvar). Det blev en mysig tillställning med många glada skratt och trevliga samtal!

 IMG_3435

När alla ätit sig mätta och nöjda var det dags för en bensträckare i form av tipsrunda medan kaffe och kaka dukades fram på borden. Gästerna fick svara på frågor som satte deras kunskaper om Svannäsbygdens hemsida på prov. Alva Karlsson gick hem som segrare i denna tävling med åtta av tio rätt – Grattis!
 IMG_3452IMG_3455IMG_3457Lottringarna gick åt som smör i solsken under kvällen, vilket man ju kan förstå med tanke på de många fantastiska priser som skänkts av Ica Tallen, M Bergman, Petterssons järn, Kronans apotek, OKQ8, Elektronik & Hobby samt Gunnel Karlsson.  
IMG_3445IMG_3442IMG_3443Svannäsbygdens byaförening säger STORT TACK till alla generösa sponsorer, till  Annelie Edlund, Svannäs gårdsprodukter, för det underbart goda tunnbrödet och till alla som kom och lyste upp denna småregniga sensommarkväll!

IMG_3448

Det här inlägget postades i Allmänt, Arrangemang, Bilder, Bygdegården. Bokmärk permalänken.